STUDENT

Pondělí

Oběd

Zeleninový vývar s těstovinami ①⑦

Vepřové ragú se zeleninou, Basmati rýže ①③⑦

Večeře

Zapečené francouzské brambory s kuřecím masem ③⑦

Čínské zelí s paprikou

Úterý

Oběd

Gulášová polévka ③ ⑦

Domácí kynuté buchty plněné náplní① ③ ⑦

Večeře

Boloňské špagety se sýrem ① ③ ⑦

Středa

Oběd

Krupicová polévka s vejci ① ③

Holandský vepřový řízek, bramborová kaše ① ③ ⑦

Mrkvový salát s pórkem

Večeře

Kuřecí maso v paprikové omáčce se šunkou, rýže Basmati

Čtvrtek

Oběd

Hovězí vývar s nudlemi ① ⑦

Těftěly v rajské omáčce, těstoviny ① ③ ⑦

Večeře

Rizoto s vepřovým masem, sýr, kyselá okurka ③ ⑦

Pátek

Oběd

Bramborová polévka

Přírodní kuřecí plátek, vařené brambory

Okurkový salát

Základ –každý den (snídaně)

Rohlíky ①, housky ①, chléb ①, toustový chléb ①

Máslo ⑦ , džem, med, sýr ⑦ , pomazánka

Mléko ⑦, müsli, cornflakes ①,

Káva, čaj

DOPLŇKOVÉ – denně 1-2 položky Šunka, míchaná vejce, jogurt ⑦, křupavé müsli ①, ovoce

 

Poznámka: čísly v kroužku jsou uváděny alergeny dle mezinárodní nomenklatury